top of page

Min skilsmisse rejse.

I mere end 30 år har jeg arbejdet med børn og familier.

Jeg hjulpet både børn og forældre med personlig udvikling der har skabt bedre forudsætninger for troen på dem selv og det de gør samt praktiske redskaber til at OPtimer deres hverdag med børn så der skabes mere ro og voksenTID.

Jeg er blevet ekspert i at rejse mig op fra kriser og der har været en del.

Flyttede hjemmefra som 16årig, 2 mdr. sengeleje inden akut kejsersnit med 2 årig datter hjemme, præmatur datter i respirator og immundefekt, og herefter kroniske-smerter o.m.a.

I 2014 blev jeg skilt efter 17 års samliv, hvor jeg mærkede HELE mit liv styrtede sammen og med en følelsen af at være en fiasko og ingen andre jeg kendte med/uden børn var blevet skilt.

ALENE med 2 piger og følelsen af at være værdiløs efter gentagende utroskab, bodelingsmøder i retten, i FRH o.s.v.

ALENE med økonomisk kaos, stort halv renoveret hus med vand i kælderen og gæld samt regning fra advokat skrivelser igennem 2,5 år. Jeg blev først økonomisk fri af min EX mfl. efter 2,5 år.

Oveni en stor sorg over at jeg ikke formåede at få kernefamilien til at lykkedes

MEN…………

Jeg trak læring ud, samlede erfaring og skabte redskaber igennem alle processerne der gør at jeg i dag står STÆRKERE og mere POWERFULD

end nogensinde før…. og UDEN GÆLD.

En dag midt i det hele tog jeg beslutningen om at jeg ville skabe et helt nyt liv.

Et liv hvor jeg ikke NØJES, men fortjener det bedste.

GÅR MED GLÆDEN… Det skal drive resten af mit liv…  Så jeg blev den mor og kvinde jeg længdes efter.

Den kvinde og mor der viser mine piger at de ikke skal nøjes, tro på dem selv, være dem de er, trækker læring ud af ALT det svære de står i og kommer til at stå i, tager ansvar for egen livsglæde og spiller sig selv handlekraftig.

Jeg voksede af sorg, tab, værdiløshed, utilstrækkelighed, vrede, skyld, savn af pigerne, dårlig samvittighed, hjælpeløsheden, ked-af-det-heden og bebrejdelserne....

DEN FØLELSE AF FRIHED og at være USTOPPELIG og det, det affødte er fucking amazing…

Da pigerne blev større spirede en ny drøm frem, at være mentor for bl.a. skilsmisse- og aleneforældre.

Give DIG og andre aleneforældre den hjælp jeg selv stod og manglede da jeg blev skilt …

i den situation du står i LIGE NU!

Jeg er et bevis på, at du kan blive en POWERforældre og kan leve det liv du ønsker, med de rette redskaber, nyt perspektiv og mindset-træning, der er tilpasset til dig og dine børn.

Derfor er jeg klar til at hjælpe dig, så du kan leve det liv du drømmer om med POWER som dig selv, forældre og medforældre.

OG skabe FRIHED I RELATIONER i fremtiden.

bottom of page